2024 Annual Conference Agenda – AONP

2024 Annual Conference Agenda

Speakers and topics may change (hopefully not!)

Tuesday, September 10, 2024
8:30 am - 11:30 am

WORKSHOPS (all four run concurrently):

11:30 am - 12:30 pm

AONP hosted lunch, with non-CE product lecture | Sponsored by Alexion
Lecture Topic: TBA
Speaker: TBA

12:30 pm - 12:45 pm

Welcome / Annual Business Meeting
Welcome: Carl Laffoon, AONP President & Michael Ranck, 2024 Conference Chair
Annual Business Mtg. Agenda coming soon...

12:45 pm - 1:45 pm

Case Based Approach to Hypertension Management
Speaker: Wendy Wright, DNP, ANP-BC, FNP-BC, FAANP, FAAN, FNAP
Speaker & lecture details coming soon...

1:45 pm - 1:55 pm

10-Minute Break

1:55 pm - 2:55 pm

Pulmonary: New Approaches to Asthma Treatment Selection and Assessment
Speaker: Wendy Wright, DNP, ANP-BC, FNP-BC, FAANP, FAAN, FNAP
Speaker & lecture details coming soon...

2:55 pm - 3:10 pm

15-Minute Break

3:10 pm - 4:10 pm

Diabetes: Case Studies in Continuous Glucose Monitoring
Speaker: Wendy Wright, DNP, ANP-BC, FNP-BC, FAANP, FAAN, FNAP
Speaker & lecture details coming soon...

4:10 pm - 4:20 pm

10-Minute Break

4:20 pm - 5:20 pm

Abscess: Incision, Drainage & Cellulitis - Inpatient and Outpatient Care
Speakers: Tracy Langley, APRN-CNP & Justin Rammage, APRN-CNP
Speaker & lecture details coming soon...

5:20 pm -

Visit Bricktown | MidTown | Automobile Alley | Film Row | Plaza District | Arts District | Myriad Gardens | Scissortail Park

Wednesday, September 11, 2024
7:00 am - 8:00 am

AONP hosted breakfast, with non-CE product lecture | Sponsored by AbbVie
Lecture topic: TBA
Speaker: TBA

8:00 am - 9:00 am

Men's Health
Speaker: Johnny Hickson, MD
Speaker & lecture details coming soon...

9:00 am - 9:10 am

10-Minute Break

9:10 am - 10:10 am

Functional Medicine/Preventative Medicine
Speaker: Dr. Lauren Duroy, DNP, APRN-CNP, FNP-C, FIM-P
Speaker & lecture details coming soon...

10:10 am - 10:40 am

30-Minute Break

10:40 am - 11:40 am

ENT: Nasal Polyps
Speaker: Edward El Rassi, MD
Speaker & lecture details coming soon...

11:40 am - 12:40 pm

AONP hosted lunch, with non-CE product lecture Sponsored by Sanofi | Regeneron
Topic: TBA
Speaker: TBA

12:40 pm - 1:40 pm

Women’s Health: Hormone Replacement Therapy
Speaker: Margaret Rosales, APRN-CNP
Speaker & lecture details coming soon...

1:40 pm - 1:50 pm

10-Minute Break

1:50 pm - 2:50 pm

Movement Disorders: Dyskinesia, Huntington’s Disease, distinguish from Parkinson’s Disease
Speaker: TBA
Speaker & lecture details coming soon...

2:50 pm - 3:20 pm

30-Minute Break

3:20 pm - 4:20 pm

Pediatrics
Speaker: Debi Lammert, APRN, CNS
Speaker & lecture details coming soon...  

4:20 pm - 4:30 pm

10-Minute Break

4:30 pm - 5:30 pm

Dermatitis - Eczema
Speaker: Chris Poarch, APRN
Speaker & lecture details coming soon... 

Thursday, September 12, 2024
7:30 am - 8:30 am

AONP hosted breakfast, with non-CE product lecture
Lecture: TBA
Speaker: TBA

8:30 am - 9:30 am

Geriatric: Polypharmacy and Medication De-escalation Sponsored by: Primary Care Education Consortium (PCEC) Speaker: Danna Weathers, APRN-FNP, AGNP
Speaker & lecture details coming soon...

9:30 am - 9:40 am

10-Minute Break

9:40 am - 10:40 am

Mental Health: Assessment and Tele-Health Mental Health Support
Speaker: Traci Bartley, LCSW - Director of Behavioral Health
Speaker & lecture details coming soon... 

10:40 am - 11:00 am

20-Minute Break

11:00 am - 12:00 pm

Opioid | Pain Management (1st half of 2-hrs required for licensure) Sponsored by: Primary Care Education Consortium (PCEC) Speaker: Dr. Sandi Mellor, DNP, APRN, FNP-BC
presentation will be available for viewing September 5.

12:00 pm - 12:10 pm

10-Minute Break

12:10 pm - 1:10 pm

Opioid | Pain Management (2nd half of 2-hrs required for licensure)
Speaker: Dr. Sandi Mellor, DNP, APRN, FNP-BC
Speaker & lecture details coming soon...

1:10 pm

Conference Adjourns: Please complete the overall conference evaluation.